Връщане и замяна

Можете да върнете или замените продукт в три лесни стъпки:

  1. Попълнете електорнна форма за връщане и замяна: влезте във Вашия профил като използвате линка в горния ляв ъгъл на сайта;  от меню Моят профил влезте в История на поръчките; кликнете върху бутона Преглед; след това кликнете върху бутона за връщане или замяна срещу продукта, който искате да върнете; попълнете таблицата, която ще се появи и я изпратете. 

  2. Изпратете продукта до нашия адрес за контакти като куриерските разходи са за Ваша сметка.

  3. След като нашият екип подробно разгледа състоянието на продукта и направи констатация, ще се свържем с Вас, за да Ви кажем дали Вашето желание за връщане или замяна може да бъде удовлетворено.

 

Връщане и замяна

Потребителят може да се откаже от договора като върне закупена посредством САЙТА стока в 14 дневен срок от датата на доставката. Потребителят не е длъжен да посочва причина за това. В същия срок потребителят може да замени закупената стока. Връщането се извършва чрез изпращане с куриер на стоката на адреса на ДОСТАВЧИКА, за сметка на потребителя.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност, до изтичане на срока за упражняване на правото за връщането им. Не се приемат за рекламация стоки, които са с нарушена етикеция, оригинална опаковка, качество или по които има следи от носене (ползване). Следва да се представи и официален данъчен документ за покупка - касова бележка, квитанция за наложен платеж или фактура.
Когато рекламацията се отнася за несъответствие или скрит недостатък на стоката и се окаже, че е основателна, всички курирерски разходи, направени от потребителя за връщането й на доставчика, се възстановяват от последния. В случай на отказ от договора, доставчикът възстановява на потребителя платената цена в 14 дневен срок от упражняване на правото на отказ и връщането на стоката, по банкова сметка, посочена от потребителя.

Върнатата чрез куриер стока се преглежда, при отварянето на пратката, от комисия в състав от трима души. Констатацията на комисията за състоянието на стоката и решението за е обвързваща за страните.