Общи условия

Условия за ползване

 

I. Общи разпоредби

 

Моля, прочетете внимателно настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ за продажба на стоки чрез използване на интернет страницaтa fashionbrands.bg, преди да извършите покупка на стока.
Страницата (интернет-магазинът) е собственост на Ар Ди Ем ООД и по-нататък в изложението се нарича за краткост “САЙТA”.
„Ар Ди Ем” ООД ("RDM” Ltd) е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България с ЕИК (BG) 103946245, със седалище и адрес за контакти: гр. Варна, ул. Граф Игнатиев 23, телефон 0885 32 96 02.
С настоящите общи условия се дефинират взаимоотношенията между доставчика – Ар Ди Ем ООД и потребителите – купувачи на стоки, предлагани в САЙТА, при покупка чрез средство за комуникация от разстояние, без физически контакт между страните. САЙТЪТ предоставя възможност за бърза и удобна покупка на избрани от потребителя стоки, които ще бъдат доставени до посочен от него адрес в страната.

В случай, че не сте съгласни с ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ, моля не използвайте САЙТА за извършване на покупки.
Доставчикът си запазва правото по всяко време да изменя, по своя преценка, настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ. Изменените ОБЩИ УСЛОВИЯ влизат незабавно в сила и стават задължителни за ПОТРЕБИТЕЛЯ от момента на публикуването им на САЙТА. Използването на услугите на САЙТА може да бъде извършвано единствено за лични/ нетърговски цели. Използването на услугите за всякакви други цели, няма да бъдат обвързващи за доставчика, нито последиците от това.

 

II. Авторски права

 

Съдържанието в САЙТА – информация, данни, ресурси, услуги, текст, снимков материал, графики - e собственост на Ар Ди Ем ООД и/или на неговите партньори и доставчици, и е защитено с авторски права. Нито една част от този САЙТ не може да бъде възпроизвеждана под никаква форма, с каквато и да е цел и в каквато и да е медия или компютърна среда без изричното писмено съгласие на Ар Ди Ем ООД. Всяко неупълномощено използване на съдържанието ще се тълкува като нарушение на Закона за авторското право и сродните му права, Закона за марките и географските означения и другите действащи закони.

 

III. Стоки

 

САЙТЪТ предлага на Потребителя възможност за извършване на он-лайн покупка на стоки, посочени в него. САЙТЪТ предоставя богат избор на стоки от търговски марки с утвърдено качество и репутация като всички стоки са представени с подробни описания на техните характеристики и снимков материал.
Всички стоки, които се предлагат в САЙТА, са гарантирано оригинален продукт на посочената върху тях търговска марка.
Възможно е да съществуват известни разлики (нюанси) в цветовете на снимката на стоките, представени в сайта и действителните (реални) цветове на продукта. Ако съществува такава разлика, то тя не е умишлено създадена, а е изцяло в резултат на несъвършенства на процеса на възпроизводство. По същата причина е възможно да съществуват детайли, които не могат да бъдат открити или трудно се установяват на снимката.

Цената на стоките е изрично обозначена при представянето й и е с включени всички данъци и такси.
Цената на стоките не включва пощенските и транспортни разходи, свързани с тяхната доставка.

 

IV. Конфиденциалност

 

Ар Ди Ем ООД е администратор на лични данни, регистриран по Закона за защита на личните данни. Доставчикът гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от потребителите посредством попълнени заявки за регистрация. Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, упълномощени със закон да изискват и събират информация, съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред.
Доставчикът може да използва събраната статистическа информация за посещаемост на САЙТА, за да изготви вътрешни статистики за целите на маркетинговите си кампании. С приемането на настоящите Общи условия, ПОТРЕБИТЕЛЯТ се съгласява с обработването на личните му данни. С ползването на САЙТА, ПОТРЕБИТЕЛЯТ приема употребата на "бисквитки" от наша страна, които ни помагат да ви предоставим възможно най-добрата според нас услуга. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ не желая данните му да се използват за целите на вътрешния директен маркетинг, има право да изяви това желание на нашия e-mail адрес.

 

V. Ограничаване на отговорността

 

Ар Ди Ем ООД прави всичко възможно за да поддържа на САЙТА вярна, точна и актуална информация, без това да изключва възможността инцидентно да възникват обективни несъответствия или пропуски. Не следва да се носи отговорност за последиците, включително за евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа, употребата или невъзможността за употреба на този САЙТ.

 

VI. Условия за сключване на договор - регистрация

 

За да извършите покупка от САЙТА, се нуждаете от регистрация. Това изискване Ви спестява нуждате да въвеждате Вашетo име, телефон и адрес всеки път, когато пазарувате и освен това получавате допълнителни привилегии , като това да научавате първи за нашите специални оферти, отстъпки и нови колекции. След като вече сте успешно регистрирани, може да променяте своите данни в секция Моят профил. Своя адрес за доставка може да промените както в това меню, така и в момента на потвърждаване на поръчката.

Всички лични данни, които се изискват за регистрационния процес, ще бъдат използвани единствено и само за целта на предоставянето им. От своя страна ПОТРЕБИТЕЛЯT гарантира, че данните, които предоставя в процеса на регистрация, са верни, пълни и точни и при промяна на последните, ще ги актуализира своевременно. В противен случай, доставчикът не носи отговорност за неточно изпълнение на договора като наред с това има право да спре незабавно и без предизвестие поддържането на регистрацията на Потребителя и достъпа до клиентския му профил.
 

VII. Сключване и изпълнение на договора

С натискането на бутон, указващ изрично „Съгласен съм с Общите условия” разположен на САЙТА се счита, че Вие приемате и сте съгласни с настоящите Общи условия. Приеманото на тези общи условия е задължително изискване за поръчка на стока от САЙТА.
Можете да поръчате избраните стоки, като ги добавите в количката и натиснете бутона "Поръчай". На страницата за поръчката следва да попълните Вашите данни. След като изпратите поръчката, ние ще се свържем с Вас по e-mail за потвърждение. В случай, че не получите такова потвърждение, Вашата поръчка не е стигнала до нас и не е приета за изпълнение.

С натискане на бутон, указващ изрично „ПОКУПКА”, се счита, че поръчката е направена и договорът за покупка на избраните стоки е сключен.
Изпълнението на поръчката (договора) се извършва в рамките на следващите три работни дни след получаване от потребителя на потвърдителния e-mail.