Плащане и доставка

Доставка

 

Доставката на избраната стока/и се извършва на територията на България чрез куриерска фирма Еконт.

След получаване на съобщението за потвърждаване на Вашата поръчка, доставката се осъществява в рамките на следващите два работни дни.

ВНИМАНИЕ! Има населени места, които са със специален режим на доставка от Еконт и са в отклонение от горепосочените условия. Тези могат да се видят на сайта на Еконт.

Върнатата чрез куриер стока се преглежда, при отварянето на пратката, от комисия в състав от трима души. Констатацията на комисията за състоянието на стоката и решението за е обвързваща за страните.

Стойността на доставката на територията на страната при поръчка под 50 лв. е 5 (пет) лева с ДДС. За поръчки над 50 лв. доставката е безплатна за клиента. 
 

Плащане

Вашата пратка ще бъде изпратена с Наложен платеж/НП/. При този вид плащане, плащането на цената се извършва в брой, на куриера, при получаване (доставяне) на поръчаната стока.


Вие ще получите SMS, в деня на доставката, в който е упомената товарителницата и сумата за НП. В случай, че куриерът не открие потребителя на посочения адрес се свързва с него на посочения телефон, за да уточни деня на доставка. Моля да имате предвид, че не може да гарантираме доставка в същия ден, в случай, че вече веднъж сте били посетени.